Bourgogne Chardonnay "Kimmeridgien", Jean-Marc Brocard

  • Prijs vanaf €12,20

Zijn naam doet denken aan het terroir dat gevormd werd uit gefossiliseerde schelpen, typerend voor chablis. De chardonnay wijngaarden bevinden zich echter in Saint-Bris-le Vineux. De wijn is fris, soepel en fruitig, zeer aangenaam om... Lees meer »

Sauvignon blanc "Estate Series", Errazuriz

  • Prijs vanaf €9,95

De druiven zijn afkomstig van een wijngaard aan de rand van de Stille Oceaan, in de regio Aconcagua in het noordwesten van Santiago. Veel aroma's van meloen, papaja en passievrucht in de neus, met op de achtergrond een vleugje... Lees meer »

Gris Blanc, IGP d'Oc, Gérard Bertrand

  • Prijs vanaf €9,99

Grenache gris, één van de druivensoorten waar de Roussillon bekend om staat, geeft de wijn een grote frisheid en een goede mineraliteit. Lees meer »

Château Lescalle, Bordeaux Supérieur

  • Prijs vanaf €9,55

Dit authentiek kartuizerklooster, in de gemeente Macau-en-Médoc in de buurt van Margaux, dateert van het jaar 1875 en is omringd door wijngaarden beplant met hoofdzakelijk merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon en petit verdot. De... Lees meer »

Côtes du Rhône "Artésis", Ogier & Fils

  • Prijs vanaf €10,50

Deze wijn uit de zuidelijke Rhône-vallei bestaat uit de variëteiten grenache 70%, syrah 25% en mourvèdre 5%. De wijn ondergaat gedurende 12 maanden een rijping in eiken vaten en conisch toelopende tonnen. De robijnrode kleur wordt... Lees meer »