Sancerre Blanc "Le Rochoy", Terroir Silex, Domaine Laporte

  • Prijs vanaf €21,60

Deze sancerre is een mooi evenwicht tussen elegantie, finesse en een zekere mannelijkheid. De druiven voor "Le Rochoy" zijn gecultiveerd op zeer uitzonderlijke helling met silex ondergrond wat resulteert in een scala aan aroma's en... Lees meer »

Rully, les Plantenays, Domaine la Marche, Bio

  • Prijs vanaf €24,85

Plantenays is gelegen op de top van de Mont Palais boven de premiers crus. De organische wijngaard is doorploegd door trekpaarden en onthult een rode, kleiachtige steenbodem die contrasteert met de gezonde, ronde, groene bladeren. Een... Lees meer »

Saint-Joseph Blanc "La Source", Ferraton Père & Fils

  • Prijs vanaf €22,95

100% Marsanne, afkomstig van zure, granietachtige gronden op de rechteroever van de Rhône, geeft een mooie ronde aanzet en veel mineraliteit op een florale, honingachtige achtergrond. Lees meer »

Sauvignon Blanc, Marlborough, Cellar Selection, Villa Maria

  • Prijs vanaf €15,90

Krachtig, sappig en zeer zuivere expressie van een sauvignon blanc uit de Marlborough, gemaakt door een producent die de laatste 30 jaar de meeste medailles in de wacht sleepte. Een wijn met aroma's van passievruchten, citroen,... Lees meer »

Tavel "Étamines", Ogier

  • Prijs vanaf €14,50

Een lange maceratie geeft deze Tavel zijn mooie roze kleur. Aroma's van rood en wit fruit in combinatie met fijne florale toetsen. De mond wordt gekenmerkt door geconcentreerde fruitige smaken. Lees meer »

Château Fleur Lartigue, Saint-Émilion Grand Cru

  • Prijs vanaf €16,30

Familie landgoed van 6 ha, naast het kasteel Monbousquet, ten zuiden van Saint-Émilion. 80% merlot en 20% cabernet sauvignon werden gedurende één jaar op eikenhouten vaten gerijpt. Aroma's van brioche en toast en een vol, rijk... Lees meer »

Mercurey Rouge, Vieilles Vignes, Domaine La Marche, Bio

  • Prijs vanaf €24,85

Deze Mercurey, afkomstig van een van de grootste biologische wijndomeinen van Bourgogne, onderscheidt zich door zijn oude wijnstokken en door het manuele werk of dat van een trekpaard. Een goede levendige bodem en een wijngaard in... Lees meer »

Vacqueyras "Boiseraie", Ogier

  • Prijs vanaf €18,65

Deze wijngaard, gelegen aan de voet van Dentelles de Montmirail, bestaat hoofdzakelijk uit grenache (80%), syrah (15%) en mourvèdre (5%). De druiven worden handgeplukt en na fermentatie in houten vaten gerijpt gedurende 6 tot 12... Lees meer »

Chianti Classico, La Macinaia

  • Prijs vanaf €22,89

Deze wijn, van onze voormalige minister Karel De Gucht, is afkomstig van San Vincenti in Toscane. De traditionele sangiovese druivensoort werd aangevuld met 2% merlot en kreeg een veroudering van 12 maanden in vaten van 500 liter om... Lees meer »

Carménère Aconcagua Alto, Errazuriz

  • Prijs vanaf €21,70

De druiven van deze carmenère zijn afkomstig van de wijngaard Max (vernoemd naar de oprichter Max Errazuriz, die de wijngaard in 1870 aanplantte). Het is een wijn met een mooie expressie van rood fruit, kruiden (peper, paprika, anijs,... Lees meer »