Château Bouscaut Blanc, Pessac-Léognan Grand Cru Classé

  • Prijs vanaf €35,10

Blend met gelijke verdeling sémillon en sauvignon (50/50). Hij onderging een houtlagering van 1 jaar waarvan 50% in nieuwe eiken vaten. De aroma's van rijp wit fruit en houtachtige toetsen, geven hem soepelheid en een mooie lange... Lees meer »

Chablis 1er Cru, Fourchaume, Jean-Marc Brocard

  • Prijs vanaf €27,75

Le Fourchaume profiteert van een rijkere bodem dan de rest in Chablis, dankzij de alluviale sedimenten afkomstig van de Serein. Hij is meer flatterend, soepel en makkelijk drinkbaar, maar met behoud van de mineraliteit die zo... Lees meer »

Château Yon-Figeac, Saint-Émilion Grand Cru Classé

  • Prijs vanaf €34,55

Château Yon-Figeac, waarvan de wijngaarden nog op traditionele wijze bewerkt worden volgens het advies van oenoloog Denis Dubourdieu, verbetert zichzelf voortdurend. Deze wijn onthult een breed palet aan fruitaroma's, fluweelzachte... Lees meer »

Blason de l'Evangile, Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

  • Prijs vanaf €56,30

"L'Evangile" komt van een 22 ha grote wijngaard die in het noorden grenst aan Petrus en in het zuiden aan Cheval Blanc. De Blason de l'Evangile wordt op exact dezelfde manier geproduceerd als Château l'Évangile, maar met minder... Lees meer »

Château Poujeaux, Moulis-en-Médoc

  • Prijs vanaf €30,95

68 ha wijngaarden op de mooiste plaats van de appellatie moulis-en-médoc. De gekende oenoloog Stéphane Derenoncour koos voor een blend van 50% cabernet sauvignon, 40% merlot, 5% cabernet franc en 5% petit verdot. Fruitige neus... Lees meer »

Moulin de Duhart, Pauillac, Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

  • Prijs vanaf €37,50

Het tweede label is vernoemd naar een molen aan de Carruades naast de Duhart-Milon wijngaard. Gemaakt van jongere wijnstokken en hij werd bovendien minder lang op vat gerijpt dan zijn grote broer. Aroma's van rijp zwart fruit en een... Lees meer »

Châteauneuf-du-Pape Rouge "Clos de l'Oratoire" Ogier

  • Prijs vanaf €39,75

De wijngaard is samengesteld uit kiezels, typerend voor de appellatie. De wijnstokken zijn van respectabele leeftijd en de wijn, die gedurende 8 maanden op eiken vaten werd gerijpt, heeft een bewaarpotentieel van zo'n tien jaar. Lees meer »

"Serralunga d'Alba", Barolo, DOCG, Fontanafredda

  • Prijs vanaf €38,30

Barolo is de heer van de Piemontese wijnen en naargelang zijn leeftijd drukt hij zich op verschillende manieren uit : van florale toetsen (roos, violet) tot aroma's van zwarte thee, gerookt hout en gekonfijt fruit. Lees meer »

Caro, Cabernet Sauvignon & Malbec

  • Prijs vanaf €40,35

Caro van Catena en Rothschild heeft een Argentijns karakter dankzij de toevoeging van malbec (25-35%) en een mooie elegantie en complexiteit door het gebruik van cabernet sauvignon (65-75%). Dit resulteert in een levendige en... Lees meer »