Comtes de Champagne, Blanc de Blancs

  • Prijs vanaf €133,95

Een uitzonderlijke "Grande Cuvée" van de Maison Taittinger. Deze Blanc de Blancs laat het allerbeste van de Chardonnay naar voor komen op een uitzonderlijk niveau van maturiteit. 12 jaar "sur lattes" resulteren in een uitgesproken... Lees meer »

Puligny Montrachet, Remoissenet Père & Fils

  • Prijs vanaf €59,75

Briljant gouden kleur met een groene reflectie. Rijke en complexe neus met aroma's van meidoorn, rijpe druif, amandelspijs, hazelnoot, citrusfruit en groene appel, een vleugje warme croissant en vanille, ondersteund door de nodige... Lees meer »

Château l'Évangile, Pomerol

  • Prijs vanaf €147,60

Deze rijke volle wijn met mooi geïntegreerd hout, gemaakt van 75% merlot en 25% cabernet franc, maakt deel uit van de elitewijnen uit de Pomerol. Lees meer »

Château Lafite-Rothschild, Pauillac 1er Grand Cru Classé

  • Prijs vanaf €635,00

De grootse wijnen van Lafite Rothschild zijn alom bekend. Ze werden reeds in 1815 door Abraham Lawton aan de top geplaatst, omwille van hun grote klasse, elegantie en verfijning. Lees meer »

Chambolle-Musigny 1er Cru, Les Echanges, Remoissenet Père & Fils

  • Prijs vanaf €101,75

Het perceel "Les Échanges" ligt ten zuiden van het dorp op een steenworp van Clos de Vougeot. Maison Remoissenet gebruikt slechts 5 vaten die gedurende 18 maanden gerijpt worden. Het is een delicate, fijne en sensuele wijn. Lees meer »

Ermitage "Les Meal" Ferraton Père & Fils

  • Prijs vanaf €82,90

De grote wijn van het huis Ferraton Père & Fils waar de gespecialiseerde pers het unaniem over eens is. Deze wijn, die afkomstig is van een historisch terroir van de heuvel van de Hermitage, is zowel krachtig als subtiel en fruitig.... Lees meer »

Clos d'Ora, Minervois La Livinière, Gérard Bertrand, Biodynamisch

  • Prijs vanaf €184,50

Gérard Bertrand droomde ervan om een grootse Languedoc wijn te maken. Deze grootse wijn werd geboren in de appellatie Minervois - La Livinière, op een uitzonderlijke terroir van 9 ha met zeer oude stokken van carignan, syrah, grenache... Lees meer »

Amarone Classico della Valpolicella DOC, Cantine Bertani

  • Prijs vanaf €79,65

Deze wijn vat de harmonie tussen de tijd, de natuur en de mens mooi samen. De typische druivensoorten worden voor 70% op klassieke wijze gevinifieerd en in januari samengevoegd met de resterende 30% van de druiven die op bamboe rekken... Lees meer »

Don Maximiano Founder's Reserve

  • Prijs vanaf €59,90

Een echte topper. Don Maximiano verwijst naar de oprichter van dit wijndomein uit 1870. Dit is een wijn met een lange afdronk en een fijne aromatische complexiteit. Zeer aangenaam bouquet van zowel rijp fruit, peperige toetsen, ceder... Lees meer »